Orari i provimeve për afatin e qershorit

Këtu mund t’i gjeni oraret e provimeve për afatin e qershorit, në të dy nivelet (bachelor dhe master).

Kliko këtu: ORARI I PROVIMEVE PER QERSHOR-SHTATOR 2017 (FTU- BACHELOR) (1)

Kliko këtu: ORARI I PROVIMEVE PER QERSHOR-SHTATOR 2017 (FTU- MASTER)