Orari i provimeve për afatin e shtatorit

Këtu mund ta gjeni orarin e e provimeve për afatin e shtatorit në Fakultetin e Edukimit (Programi fillor dhe parashkollor).

Kliko këtu: AFATI-i-Shtatorit-2017-FILLOR – 24.07.2017

Kliko këtu: AFATI-I-Shtatorit-2017-PARASHKOLLOR – 24.07.2017