[wpml_language_selector_widget]
         
Mesimdhenia
hulumtime
mundesi
qasjdukeumentepublike
marrdhenie

Storie Suksesi

“Jam pritur jashtëzakonisht mirë nga të gjithë. Profesorët janë shumë të këndshëm, ndërsa studentët shumë energjikë”. Ai thotë se për Kosovën ka dëgjuar një rrëfim tjetër nga ai që është në realitet. Kam vërejtur se Kosova është një vend i vogël, por me një kulturë dhe histori të madhe”.

Dimitri Diagne

English Teacher

Edona Sadriu, studente e nivelit master në programin Inxhinieri Mjedisore të Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore, me mbështetje të kompanisë lidere në botë sa i përket inxhinierisë mjedisore “HPC AG”, do ta kryej praktikën në  zyrën e Kriftelit në Frankfurt  të Gjermanisë me mbështetje financiare të kompanisë.

Edona Sadriu

Studente

4243

Studentë

6

Fakultete

150

Staf akademik

50

Administrata