Provimi “Kapituj nga ajrimi dhe projektimi i ajrimit”, mbahet më 03 qershor 2016

Të nderuar studentë ju njoftojmë se provimi “Kapituj nga ajrimi dhe projektimi i ajrimit”, mbahet më 03 qershor 2016, prej orës 08:00 në sallën S02.