Provimi në lëndën “Menaxhimi i resurseve humane” mbahet të mërkurën (03.02.2016)

Njoftohen studentët se provimi në lëndën “Menaxhimi i resurseve humane” është shtyer dhe do të mbahet të mërkurën (03.02.2016)