Rezultatet e konkursit të dytë plotësues

Lista e rezultateve ne Fakultetin e Inxhinierisë dhe Teknologjisë Ushqimore, në konkursin plotësues

Rezultatet e konkursit të dytë plotësues në Departamentin e Teknologjisë, kliko këtu

Rezultatet e konkursit të dytë plotësues në Inxhinieri dhe Teknologji Ushqimore, kliko këtu