Rezultatet e provimeve në “Menaxhment”, “Mikroekonomi” dhe “Ndërmarrësi”

Këtu mund t’i gjeni rezultatet e provimeve në “Menaxhment”, “Mikroekonomi” dhe “Ndërmarrësi”.

Kliko këtu: rezultatet-menaxhment

Kliko këtu: rezultatet-mikroekonomi

Kliko këtu: rezultatet-ndermarresi