Rezultatet e provimit “Menaxhimi i BVM” dhe “Menaxhimi i resurseve humane”

Këtu mund të gjeni rezultatet e provimit nga “Menaxhimi i BVM” dhe “Menaxhimi i resurseve humane”.

Kliko këtu: rezultatet-e-provimit-bmv-mrh-mitrovice