Seminar për studentë dhe stafin akademik

Ju njoftojmë se me datën 12 prill 2016 (e martë), nga ora 12:00 do mbahet një seminar nga Prof. Dr. Burim Ametaj profesor në University of Alberta- Kanada (Department of Agricultural, Food, and Nutritional Science, University of Alberta, Edmonton, Alberta), me temën:

Biologjia e Sistemeve: Metabolomiks dhe Biomarkerët e Sëmundjeve

Seminari mbahet në sallën nr. 125