Shtyhen provimet në lëndën Informatikë dhe Informatika e Biznesit

Provimet e lëndëve Informatika (Salla S02, ora 08:00) dhe Informatika e biznesit (Salla S02, ora 10:00), shtyhen nga data 12.09.2016 për në datën 21.09.2016.