Të enjten (7 janar 2016) ditë pushimi për nder të Krishtlindjeve Ortodokse

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”(UMIB), se me rastin e Krishtlindjeve Ortodokse, të enjten (7 janar 2016) nuk do të punohet.