Të hënën (10 prill 2017) është ditë pushimi

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës së Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, se të hënën (10 prill 2017) është ditë pushimi për ndër të Ditës së Kushtetutës së Republikës së Kosovës.