Të hënën (2 prill 2018), ditë pushimi për nder të Pashkëve Katolike

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës së Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, se për  nder të Festës së Pashkëve Katolike, të hënën (02 prill 2018) do të jetë ditë pushimi.