Të hënën (26 qershor 2017) – ditë pushimi për nder të Fitër Bajramit

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës së Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), se të hënën (26 qershor 2017), është ditë pushimi për nder të Fitër Bajramit.