Të hënën ditë pushimi për nder të 1 Majit- Ditës Ndërkombëtare të Punës

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës së Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, se të hënën (01 maj 2017) është ditë pushimi për nder të 1 Majit –  Ditës Ndërkombëtare të Punës.