Të hënën ditë pushimi për nder të 9 Majit – Ditës së Evropës

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës së Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, se të hënën (9 maj 2016) është ditë pushimi për nder të 9 Majit- Ditës së Evropës.