Të martën (28 Nëntor 2017) – ditë pushimi për nder të Ditës së Flamurit

Njoftohen studentët, stafi akademik dhe administrata e Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë se për nder të Ditës së Flamurit, të martën (28 Nëntor 2017) do të jetë ditë pushimi.