Të martën (5 korrik 2016) – ditë pushimi për nder të Fitër Bajramit

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës së Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), se të martën (5 korrik 2016) është ditë pushimi për nder të Fitër Bajramit