Të martën ditë pushimi për nder të 9 Majit-Ditës së Evropës

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës në Universitetin “Isa Boletini” në Mitrovicë, se për nder të 9 Majit- Ditës së Evropës, të martën (9 maj 2017) do të jetë ditë pushimi.