Të premten (25 dhjetor 2015) është ditë pushimi për nder të Krishtlindjeve

Njoftohen studentët, profesorët dhe punëtorët e administratës së Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, se të premten (25 dhjetor 2015) është ditë pushimi për nder të Krishtlindjeve.