Të premten (26 maj 2017), nuk do të zhvillohen ligjëratat

Njoftohen studentët e Fakultetit të Edukimit, se për shkak të organizimit të konferencës “Familja dhe edukimi”, të premten (26 maj 2017) nuk do të zhvillohen ligjëratat. Në bashkëpunim me studentët ligjëratat do të zëvendësohen javën që vjen.