Flamuri

Të hënën ditë pushimi për nder të 28 Nëntorit – Ditës së Flamurit

Njoftohen studentët, stafi akademik dhe punëtorët e administratës së Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” se të hënën (28. 11. 2016), është ditë pushimi për nder të 28 Nëntorit – Ditës së Flamurit.