Thirrje për Aplikim për Seminarin për Lidership dhe Menaxhim të Ndryshimeve

Thirrje për Aplikim për Seminarin për Lidership dhe Menaxhim të Ndryshimeve.

Kliko këtu: thirrje-per-aplikim-per-seminarin-per-lidership-dhe-menaxhim-te-ndryshimeve-nentor-2016