Universiteti Veror Ndërkombëtar i Prishtinës 2017

Universiteti Veror Ndërkombëtar i Prishtinës, këtë vit organizon edicionin e 17-të me rradhë, i cili mbahet nga 03-14 korrik 2017 në hapësirat e kampusit të Universitetit të Prishtinës.

Universiteti Veror Ndërkombëtar i Prishtinës sjell në Kosovë studentë nga rajoni, Evropa dhe nga e gjithë bota. Pra, gjatë periudhës së realizimit të kesaj Shkolle Verore, Prishtina shëndrrohet në nikoqir të shumë studentëve e profesorëve ndërkombëtar.

Për më shumë, ndiqni linkun e thirrjes për studentë: http://uni-pr.edu/Lajmet/University-of-PrishtinaInternational-Summer-(1).aspx