Njoftim për bursat e DAAD-it

  • 10/10/2018

Shërbimi Gjerman për Shkëmbim Akademik (DAAD), si dhe nga organizatat tjera të  përzgjedhura për studentët e huaj, ofrojnë mundësi të shumta për të diplomuarit dhe PostDocs. Institucionet e Arsimit të Lartë në Gjermani kanë një gamë të gjerë të ofertave për studime…

Lexo më shumë