NJOFTIME

Afati i provimeve për absolventë – Maj 2019

Bashkangjitur gjeni afatin e provimeve për absolventë në Fakultetin e Edukimit. Kliko këtu    

Lexo më shumë

Ftesë për ligjëratë në Fakultetin e Edukimit

Bashkangjitur gjeni njoftimin për ligjëratën "MOTIVIMI QË E MARRIM NGA SHKRIMTARËT”, që do të mbahet në Fakultetin e Edukimit. Kliko këtu    

Lexo më shumë

Të enjten (9 maj 2019) – ditë pushimi për nder të Ditës së Evropës

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe administrata e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini", se për nder të 9 Majit - Ditës së Evropës, të enjten (9 maj 2019) është ditë pushimi.

Lexo më shumë

Fulbright Foreign Student Program 2020-2021

Please be informed that the application season for the Fulbright Foreign Student Program 2020-2021 Academic Year Is Now Open. Young professionals and university graduates are encouraged to apply for the prestigious Fulbright Foreign Student Program, which provides funding…

Lexo më shumë
RREGULLORE

Adresa

Rr. Ukshin Kovaçica, p.n
40 000, Mitrovicë
Republika e Kosovës
Tel: +383 281535625

10

Staf Akademik

0

Staf Administrativ

Galeria