NJOFTIME

Njoftim

Lëndët: Histori e arsimit kombëtar dhe Histori kombëtare të mësimdhënësit Prof. Sabit Syla zhvendosen me daten 2 korrik 2019 si vijon: Histori e arsimit kombëtar, Programi Fillor viti I, nga ora 10:00-11:00, Salla 306 Histori…

Lexo më shumë

Rezultatet preleminare-TIK

Bashkangjitur gjeni rezultatet preleminare nga lënda TIK në Fakultetin e Edukimit. Kliko këtu  

Lexo më shumë

Erasmus+ mobilities – Autumn

Number of available mobilities for Kosovo:5 Master mobility place Length of the allocated mobility:5 months Allocated scholarship per month:800 EUR Allocated travelling support for Balkan students (A round trip):275 EUR Please note that each suitable…

Lexo më shumë

OSCE Dialogue Academy – Call for Applications

Misioni I OSBE-së bën thirrje të hapur për aplikim dhe më tutje do të pasohet me prosesin e përzgjedhjes ndëristitucionale. Mundësi aplikimi kanë te rejat (vajzat) të moshës 20 deri 27 vjet te gjitha ato…

Lexo më shumë
RREGULLORE
[cq_vc_materialcard title=”Adresa”]Rr. Ukshin Kovaçica, p.n
40 000, Mitrovicë
Republika e Kosovës
Tel: +383 281535625[/cq_vc_materialcard]
10

Staf Akademik

0

Staf Administrativ

Galeria