NJOFTIME

Thirrje për shprehje interesi për “Akademinë politike”

A jeni person i ri, aktiv, i moshës 18 deri 29 vjeçe, me përkushtim të fuqishëm në ndërtimin e demokracisë kuptimplote dhe pjesëmarrëse në Kosovë? A jeni të gatshëm të investoni kohë dhe mund për…

Lexo më shumë

Aktivitet për nder të festës së fëmijëve nga Këshilli i studentëve të Fakultetit të Edukimit

Me rastin e festës së 1 qershorit, Këshilli i Studentëve të Fakultetit të Edukimit në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini" organizon aktivitet për nder të fëmijëve, i cili do të jetë i hapur për të…

Lexo më shumë

Afati i provimeve për absolventë – Maj 2019

Bashkangjitur gjeni afatin e provimeve për absolventë në Fakultetin e Edukimit. Kliko këtu    

Lexo më shumë

Ftesë për ligjëratë në Fakultetin e Edukimit

Bashkangjitur gjeni njoftimin për ligjëratën "MOTIVIMI QË E MARRIM NGA SHKRIMTARËT”, që do të mbahet në Fakultetin e Edukimit. Kliko këtu    

Lexo më shumë
RREGULLORE

Adresa

Rr. Ukshin Kovaçica, p.n
40 000, Mitrovicë
Republika e Kosovës
Tel: +383 281535625

10

Staf Akademik

0

Staf Administrativ

Galeria