NJOFTIME

Zgjatet për dy ditë afati për paraqitjen e provimeve

Të nderuar studentë, njoftoheni se afati për paraqitjen e provimeve është zgjatur për dy ditë. Si rrjedhojë provimet mund t’i paraqitni edhe me 31 maj dhe 1 qershor 2016.    

Lexo më shumë

Orari i provimeve të qershorit 2016

Këtu mund ta gjeni orarin e provimeve për afatin e qershorit 2016, për të dy programet. Kliko këtu: Afati i provimeve qershor 2016 Edukim (1)

Lexo më shumë

Afati për paraqitjen e provimeve të qershorit

Të nderuar studentë, njoftoheni se provimet për afatin e qershorit 2016, mund t’i paraqitni prej 17 deri më 30 maj 2016. Pas kësaj date do të mbyllet SEMS-i për paraqitjen e provimeve. Suksese!

Lexo më shumë

Orari i provimeve të prillit

Këtu mund ta gjeni orarin e provimeve për afatin e prillit në Fakultetin e Edukimit (drejtimi fillor dhe parashkollor)
Lexo më shumë
RREGULLORE

Adresa

Rr. Ukshin Kovaçica, p.n
40 000, Mitrovicë
Republika e Kosovës
Tel: +383 281535625

10

Staf Akademik

0

Staf Administrativ

Galeria