NJOFTIME

Orari i semestrit dimëror për vitin e parë dhe të dytë 2015/2016

UNIVERSITETI I MITROVICЁS ‘’ISA BOLETINI’’ FAKULTETI I EDUKIMIT
Lexo më shumë

NJOFTIM

Ligjëratat nga lënda Matematika I do të mbahen të premten dhe të shtunen, sipas këtij orari: E premte: 12:00 – 14:15 pjesa e parë, 15:00-17:15 pjesa e dytë E shtunë:  8:00 – 10:15 pjesa e…

Lexo më shumë

Grupet e ushtrimeve

Grupet e ushtrimeve
Lexo më shumë

Njoftim nga lënda Shkathtësitë e mësimit akademik

Provimi nga lënda Shkathtësitë e mësimit akademik do të mbahet të hënën, më 19.10.2015, në orën 9:30, salla 5.

Lexo më shumë
RREGULLORE
[cq_vc_materialcard title=”Adresa”]Rr. Ukshin Kovaçica, p.n
40 000, Mitrovicë
Republika e Kosovës
Tel: +383 281535625[/cq_vc_materialcard]
10

Staf Akademik

0

Staf Administrativ

Galeria