NJOFTIME

BIRN ogranizon trajnim për studentët e UMIB-it

Më datën 21 Nëntor duke filluar nga ora 12:00, Balkan Investigative Reporting Network, do të…

Lexo më shumë

Afat shtesë për regjistrimin e semestrit

Për shkak të rasteve nga disa fakultete, është vendosur që të hapet edhe një afat…

Lexo më shumë

U mbajt sesioni informues i organizuar nga Erasmus+

Profesorë dhe studentë kanë marrë pjesë të hënën në sesionin informues të organizuar nga Zyra…

Lexo më shumë

Konkurs për emërimin, riemërimin dhe avancimin e personelit akademik në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”

Bashkangjitur gjeni konkursin për emërimin, riemërimin dhe avancimin e personelit akademik në Universitetin e Mitrovicës…

Lexo më shumë
28

Staf Akademik

6

Staf administrativ

Galeria