NJOFTIME

Mundësi mobiliteti për studentët e UMIB-it

Riga Technical University ka paraqitur një kërkesë të re dhe për këtë arsye ka marrë…

Lexo më shumë

Erasmus+ organizon sesion informues për procedurat e aplikimit

Zyra Erasmus+ në Kosovë organizon më 18 nëntor 2019 një sesion  informues në Universitetin e…

Lexo më shumë

Më 15 dhe 16 nëntor mbahet Konferenca “Social Institutions in Contemporary Society”

Më 15 dhe 16 nëntor 2019 në Universitetin e Durrësit "Aleksandër Moisiu", mbahet Konferenca "Social…

Lexo më shumë

Njoftim për lirim nga pagesa

Bashkangjitur gjeni njoftimin për lirim nga pagesa. Kliko këtu  

Lexo më shumë
28

Staf Akademik

6

Staf administrativ

Galeria