NJOFTIME

Lista e kandidatëve të pranuar në nivelin master (afati shtesë)

Lista e kandidatëve të pranuar në nivelin master (afati shtesë) në Fakultetin e Gjeoshkencave.
Lexo më shumë

Regjistrimi i semestrit dimëror bëhet nga 20 tetori deri më 4 nëntor 2016

Të nderuar studentë, regjistrimi i semestrit dimëror bëhet nga 20 tetori deri më 4 nëntor…

Lexo më shumë

Lista e studentëve që kanë përfituar bursat për vitin akademik 2015/16

Këtu mund të gjeni listën e studentëve që kanë përfituar bursat (niveli bachelor) për vitin akademik 2015/16 në Fakultetin e Gjeoshkencave.
Lexo më shumë

Konkurs i MASHT-it për ndarjen e bursave për studentët e universiteteve publike

Këtu mund ta gjeni konkursin dhe formularin e aplikimit për bursa që ndan Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, për studentët e universiteteve publike për vitin akademik 2016/17.
Lexo më shumë
28

Staf Akademik

6

Staf administrativ

Galeria