NJOFTIME

Ftesë nga Federata e Sporteve Universitare të Kosovës

Të nderuar, Federata e Sporteve Universitare të Kosovës(FSUNK), ju fton të jeni pjesëmarrës në turniret sportive të organizuara për studentët tanë për nder të festës së 28 Nëntorit. Turniret do të zhvillohen në sportin e Futsallit për meshkuj dhe Volejbollit për femra. Ju si Universitet/Kolegj e keni mundësinë të përfaqësoheni në të dyja kategoritë dhe të garoni me të gjitha ekipet e tjera përfaqësuese të të gjitha Universiteteve dhe Kolegjeve të Kosovë.
Lexo më shumë

Mundësi studimi në Francë

Njoftohen studentët e FIMK-ut, FTU-së dhe FGJ-së se kanë mundësi t’i vazhdojnë studimet në gjuhen frënge në UNIVERSITÉ BRETAGNE SUD (http://www-facultesciences.univ-ubs.fr/fr/index.html ). Studentët e interesuar duhet t’i dërgojnë dokumentet e mëposhtme të skanuara më se largu deri me 20.10.2017 në ora 16:00 ne emailin:[email protected]
Lexo më shumë

Orari i provimeve në afatin e tetorit

 Njoftohen studentët e Fakultetit të Gjeoshkencave se provimet e afatit të Tetorit do të mbahen…

Lexo më shumë

Njoftim për paraqitjen e provimeve në afatin e tetorit

Të nderuar studentë, në afatin e tetorit mund t'i paraqitni nga dy provime dhe këtë…

Lexo më shumë
28

Staf Akademik

6

Staf administrativ

Galeria