NJOFTIME

Prezantim për legjislacionin minerar në Kosovë

Ekspertët e “Sharrcemi-it”, do të bëjnë një prezantim gjithëditor për Legjislacionin minerar në Kosovë.
Lexo më shumë

Orari i provimeve të prillit

Me kërkesën e studentëve të Fakultetit të Gjeoshkencave dhe aprovim nga Dekanati, provimet e afatit të Prillit do të mbahen më 23.04.2016 dhe 30.04.2016, duke filluar nga ora 11:00.
Lexo më shumë

Provimet për afatin e prillit mund të paraqiten prej 31.03. 2016 – 08.04.2016

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) se në afatin e prillit kanë…

Lexo më shumë

Lejohet afati i provimeve për absolventët e nivelit master

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” se Senati ka lejuar afatin e provimeve…

Lexo më shumë
28

Staf Akademik

6

Staf administrativ

Galeria