NJOFTIME

Orari i provimeve për afatin e Qershorit në Makineri Prodhuese dhe Inxhinieri Ekonomik

Bashkangjitur gjeni orarin e provimeve për afatin e Qershorit: Makineri Prodhuese- Master Makineri Prodhuese- Bachelor Inxhinieri Ekonomike  

Lexo më shumë

Orari i provimeve për afatin e Qershorit- Informatikë Inxhinierike

Bashkangjitur gjeni orarin e provimeve për afatin e Qershorit në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike- Informatikë Inxhinierike. Bachelor Master

Lexo më shumë

Njoftim për afatin e provimeve për absolventë

Bashkangjitur gjeni njoftimin për afatin e Majit për absolventë në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike. Kliko këtu    

Lexo më shumë

Të enjten (9 maj 2019) – ditë pushimi për nder të Ditës së Evropës

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe administrata e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini", se për nder të 9 Majit - Ditës së Evropës, të enjten (9 maj 2019) është ditë pushimi.

Lexo më shumë
21

Staf Akademik

12

Staf Administrativ

Galeria