NJOFTIME

BIRN ogranizon trajnim për studentët e UMIB-it

Më datën 21 Nëntor duke filluar nga ora 12:00, Balkan Investigative Reporting Network, do të mbajë trajnim për studentët e UMIB-it me temën "Luftimi i lajmeve të rreme duke zhvilluar mendimin kritik tek të rinjtë…

Lexo më shumë

Afat shtesë për regjistrimin e semestrit

Për shkak të rasteve nga disa fakultete, është vendosur që të hapet edhe një afat shtesë për regjistrim të semestrit: Data: mërkurë, 20 nëntor 2019 ora 08:00 - 16:00.

Lexo më shumë

U mbajt sesioni informues i organizuar nga Erasmus+

Profesorë dhe studentë kanë marrë pjesë të hënën në sesionin informues të organizuar nga Zyra Erasmus+ në Kosovë në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB). Zyrtarët e Erasmus+, i njoftuan të pranishmit për procedurat e…

Lexo më shumë

Konkurs për emërimin, riemërimin dhe avancimin e personelit akademik në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini”

Bashkangjitur gjeni konkursin për emërimin, riemërimin dhe avancimin e personelit akademik në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini". Kliko këtu  

Lexo më shumë
21

Staf Akademik

12

Staf Administrativ

Galeria