NJOFTIME

Mundësi mobiliteti për studentët e UMIB-it

Riga Technical University ka paraqitur një kërkesë të re dhe për këtë arsye ka marrë disa vende të reja për mobilitetin studentëve në semestrin pranveror. Kjo thirrje është e hapur për të gjithë partnerët lokalë…

Lexo më shumë

Erasmus+ organizon sesion informues për procedurat e aplikimit

Zyra Erasmus+ në Kosovë organizon më 18 nëntor 2019 një sesion  informues në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), në dy takime të ndara, me studentë dhe staf akademik për procedurat e aplikimit në Programin…

Lexo më shumë

Njoftim për afatin e nëntorit

Bashkangjitur gjeni njoftimin për afatin e nëntorit. Kliko këtu  

Lexo më shumë

Më 15 dhe 16 nëntor mbahet Konferenca “Social Institutions in Contemporary Society”

Më 15 dhe 16 nëntor 2019 në Universitetin e Durrësit "Aleksandër Moisiu", mbahet Konferenca "Social Institutions in Contemporary Society - The Interaction Between Education, Family, Religion, Politics and Economy". Kjo është konferenca e 14 vjetore …

Lexo më shumë
21

Staf Akademik

12

Staf Administrativ

Galeria