NJOFTIME

Afat shtesë për regjistrimin e semestrit veror

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB) për hapjen e një afati shtesë për regjistrim të semestrit veror të vitit akademik 20015/16. Afati shtesë fillon më 07 mars dhe vazhdon deri më 11…

Lexo më shumë

Afati për regjistrimin e semestrit veror të vitit akademik 2015/16

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini", se regjistrimi i semestrit veror për vitin akademik 2015-2016 fillon nga  22.02.2016 dhe vazhdon deri më 29 02.2016, ora 16:00. Pas datës 29 02.2016, nuk mund të…

Lexo më shumë

Orari i ligjëratave – Teknologjia e Përpunimit me Prerje (master)

Këtu mund ta gjeni orarin e ligjëratave për nivelin master në Teknologjia e Përpunimit me Prerje (semestri veror).
Lexo më shumë

Orari i ligjëratave – Informatikë Inxhinierike (master)

Këtu mund ta gjeni orarin e ligjëratave për nivelin master në Informatikë Inxhinierike (semestri veror).
Lexo më shumë
21

Staf Akademik

12

Staf Administrativ

Galeria