NJOFTIME

Njoftim për lirim nga pagesa e semestrit 2018-2019

Bashkangjitur gjeni njoftimin për lirim nga pagesa e semestrit për vitin akademik 2018-2019.
Lexo më shumë

Konkurs për ndarjen e bursave 2018-2019

Bashkangjitur gjeni konkursin për ndarjen e bursave për studentët e nivelit Bachelor dhe Master në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini" për vitin akademik 2018-2019.
Lexo më shumë

Për nder të 17 Shkurtit- Ditës së Pavarësisë së Kosovës, të hënën (18 shkurt 2019) është ditë pushimi 

Të nderuar studentë, mësimdhënës dhe punëtorë të administratës në Universitetin e Mitrovicës "Isa Boletini", njoftoheni se sipas Ligjit për Festat Zyrtare, për nder të 17 Shkurtit- Ditës së Pavarësisë së Kosovës, të hënën (18 shkurt…

Lexo më shumë

Dy studentë holandezë kryejnë pjesën praktike në FTU

Dy studentë nga Universiteti Van Hall Larenstein në Universitetin e Mitrovicës
Lexo më shumë