NJOFTIME

Ftesë – aksion për mbjelljen e fidanëve në kampusin universitar

Ftohen studentët, mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), si dhe të rinjtë mitrovicas, që të marrin pjesë në një aksion për mbjelljen e fidanëve në kampusin universitar në Mitrovicë,…

Lexo më shumë

Aktivitetet e Parlamentit Studentor gjatë muajit nëntor

Me rastin e festave të nëntorit PARLAMENTI STUDENTOR me datë 25 dhe 26 nëntor organizon " GARË DITURIE" me të drejtë pjesëmarrje të të gjithë studentëve pa dallim. Të interesuarit duhet të formojnë grupe prej…

Lexo më shumë

James Madison University offers a scholarship to a citizen of Kosovo

The Madison Vision Graduate Assistantship for the Advancement of Kosovo will provide financial support to a citizen of Kosovo to pursue a master’s or doctoral degree at our university.  The student will receive full-time tuition…

Lexo më shumë

Mundësi mobiliteti për studentët e UMIB-it

Riga Technical University ka paraqitur një kërkesë të re dhe për këtë arsye ka marrë disa vende të reja për mobilitetin studentëve në semestrin pranveror. Kjo thirrje është e hapur për të gjithë partnerët lokalë…

Lexo më shumë
21

Staf Akademik

8

Staf Administrativ

Galeria