NJOFTIME

Konkurs për personel akademik me honorar

Këtu mund ta gjeni konkursin e Universitetit "Isa Boletini", për staf akademik me honorar.
Lexo më shumë

Senati lejon afatin e tetorit dhe prillit

Këtu mund ta gjeni vendimin e Senatit për lejimin e afatit të tetorit dhe prillit, kur mund të paraqiten nga dy provime.
Lexo më shumë

Thirrje për pjesëmarrje në konferencën “Zvillimet ndër-rajonale…”

Thirrje për pjesëmarrje në konferencën "Zhvillimet ndër- rajonale në fokus të studimeve gjeografike, historike, socio-ekonomike dhe kulturore".
Lexo më shumë

Konkursi për master në vitin akademik 2017/18

Këtu mund ta gjeni konkursin për nivelin master në vitin akademik 2017/18.
Lexo më shumë
21

Staf Akademik

8

Staf Administrativ

Galeria