NJOFTIME

Viti akademik 2017/18 fillon më 2 tetor 2017

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës se viti i ri akademik në të gjitha fakultetet e Universitetit "Isa Boletini" në Mitrovicë, fillon më 2 tetor 2017. Rektori Alush Musaj dhe menaxhmeti jua uron të…

Lexo më shumë

Kandidatët e pranuar në afatin e dytë

Këtu mund të gjeni listën e kandidatëve të pranuar afatin e dytë në Fakultetin e Teknoligjisë Ushqimore.
Lexo më shumë

Unioni i Bizneseve Shqiptare në Gjermani ndan bursa për studentet (femra) të universiteteve publike

Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare, ka shpallur konkursin për bursa qw ndahet nga Unioni i Bizneseve Shqiptare në Gjermani, tw dedikuar për studente (femra), të cilat i ndjekin studimet në kuadër të universiteteve publike të Kosovës.
Lexo më shumë

Afat shtesë për paraqitjen e provimeve për afatin e shtatorit

Njoftohën të gjithë studentët e Universitetit të Mitrovicës ''Isa Boletini'' se afati për paraqitjen e provimeve për afatin e shtatorit do të hapët edhe për 48 orë, nga data 30.08.2017. Vërejtëje: pas këtij afati nuk…

Lexo më shumë
21

Staf Akademik

8

Staf Administrativ

Galeria