NJOFTIME

Njoftim për paraqitjen e provimeve për afatin e prillit

Njoftohen studentët e Fakultetit të Gjeoshkencave se paraqitja e provimeve (dy provime) për afatin e prillit do të jetë nga data 07.04.2017 deri 18.04.2017.

Lexo më shumë

Njoftim për studentët – absolventë

Studentët - absolventë mund ta paraqesin nga një provim nga data 08.03.2017 deri më 15.03.2017.
Lexo më shumë

Lista e studentëve që kanë përfituar bursat

Këtu mund ta gjeni listën e studentëve të Fakultetit të Teknologjisë Ushqimore që kanë përfituar bursat dhe atyre që kanë përfituar.
Lexo më shumë

Të premten ditë pushimi, për nder të 17 Shkurtit – Ditës së Pavarësisë së Kosovës

Njoftohen studentët, stafi akademik dhe punëtorët e administratës së  Universitetit “Isa Boletini” në Mitrovicë, se për nder të 17 Shkurtit – Ditës së Pavarësisë së Kosovës, të premten (17 shkurt 2017) është ditë pushimi.

Lexo më shumë
21

Staf Akademik

8

Staf Administrativ

Galeria