NJOFTIME

Njoftim për studentët, të cilët kanë aplikuar për kalim nga UP-ja në UMIB

Studentët e FTU-së të cilët kanë aplikuar për kalim nga Universiteti i Prishtinës në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” mund të regjistrohen nga data 11.01.2017 – 13.01.2017

Lexo më shumë

Konkurs për bursa për studentët e nivelit bachelor dhe master

Këtu mund ta gjeni konkursin për bursa për studentët e nivelit bachelor dhe master në Universitetin "Isa Boletini" në Mitrovicë.
Lexo më shumë

Të shtunën nuk do të mbahet mësim

Njoftohen studentët dhe mësimdhënësit se të shtunën (7 janar 2017) nuk do të mbahet mësim për shkak të motit të ftohtë. Orët e humbura do të zëvendësohen ditëve në vazhdim.

Lexo më shumë

Orari i provimeve për afatin janar-shkurt (master)

Këtu mund ta gjeni orarin e provimeve për afatin janar-shkurt në nivelin master.
Lexo më shumë
DOKUMENTE
PUNIME TË MASTERIT
Kliko këtu
[cq_vc_materialcard title=”Adresa”]Rr. Ukshin Kovaçica
40000, Mitrovicë
Republika e Kosovës
Tel: +383 28530446[/cq_vc_materialcard]
21

Staf Akademik

8

Staf Administrativ

Galeria