NJOFTIME

Lista e kandidatëve që janë pranuar në master

Këtu mund ta gjeni listën e kandidatëve që janë pranuar për studime në nivelin master.
Lexo më shumë

Studentët e pranuar mund të regjistrohen nga data 03.10.2016 deri më 07.10.2016

Njoftohen studentët që janë pranuar në afatin e parë dhe afatin e dytë se mund të regjistrohen  nga data 03.10.2016 deri më 07.10.2016.  Studentët, të cilët nuk paraqiten brenda këtij afati e humbin të drejtën…

Lexo më shumë

Regjistrimi i kandidatëve të pranuar do të bëhet prej 26.09.2016 deri më 30.09.2016

Regjistrimi i kandidatëve të pranuar do të bëhet prej 26.09.2016 deri më 30.09.2016, prej orës 9:00 – 15:00. Jashtë këtij afati kandidatët e pranuar nuk do të mund të regjistrohen, prandaj luten që t’i përmbahen afatit të lartshënuar.
Lexo më shumë

MANUAL PËR PUNIMIN E DIPLOMËS

Kliko këtu forma-e-punimit-20-9-2016

Lexo më shumë
21

Staf Akademik

8

Staf Administrativ

Galeria