NJOFTIME

Vendim për lirim nga pagesa e semestrit

Komisioni për lirim nga pagesa e semestrit të studentëve të Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, në mbledhjen e mbajtur më 23.12.2015 mori vendim për lirim nga pagesa e semestrit për vitin akademik 2015/2016 këta studentë…

Lexo më shumë

Njoftim për lirim nga pagesa e semestrit për studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” për vitin akademik 2015-2016

Njoftim për lirim nga pagesa e semestrit për studentët e Universitetit të Mitrovicës "Isa Boletini" për vitin akademik 2015-2016.
Lexo më shumë

“Kimia ushqimore”, me Prof. Dr. Rozana Troja, mbahet me datën 13.11.2015

Njoftohen studentët e nivelit të sudimeve Master (vitit i dytë) se, ligjëratat në lëndën: “Kimia ushqimore”, me Prof. Dr. Rozana Troja, mbahen me datën 13.11.2015  (E premte) prej orës 8:00. Ligjëratat mbahen në sallën LU.…

Lexo më shumë

Njoftim për kandidatët në vitin e parë të studimeve

Njoftohen kandidatët të cilët janë pranuar në vitin e parë të studimeve në Fakultetin e Teknologjisë Ushqimore se, mund të regjistrohen vetëm deri me datën 30.10.2015 në ora 16:00. Studentët e vitit II dhe III, niveli…

Lexo më shumë
21

Staf Akademik

8

Staf Administrativ

Galeria