NJOFTIME

Regjistrimi i kandidatëve të pranuar do të bëhet prej 26.09.2016 deri më 30.09.2016

Regjistrimi i kandidatëve të pranuar do të bëhet prej 26.09.2016 deri më 30.09.2016, prej orës 9:00 – 15:00. Jashtë këtij afati kandidatët e pranuar nuk do të mund të regjistrohen, prandaj luten që t’i përmbahen afatit të lartshënuar.
Lexo më shumë

MANUAL PËR PUNIMIN E DIPLOMËS

Kliko këtu forma-e-punimit-20-9-2016

Lexo më shumë

Lista e kandidatëve të pranuar në afatin e dytë

Këtu mund ta gjeni listën e kandidatëve të pranuar në afatin e dytë në Fakultetin e Teknologjisë Ushqimore, niveli bachelor, viti akademik 2016/17.
Lexo më shumë

E hëna (12 shtator 2016) – ditë pushimi për nder të Kurban Bajramin

Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe punëtorët e administratës së Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, se e hëna (12 shtator 2016) është ditë pushimi për nder të Kurban Bajramit

Lexo më shumë
21

Staf Akademik

8

Staf Administrativ

Galeria