Orari i provimeve të prillit

Njoftohen studentët e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike se mund t’i nënshtrohen dy provimeve në afatin e muajin prill.

Provimet e afatit të prillit në FIMK organizohen më 19 dhe 25 prill 2019, sipas këtij orari;

Makineri Prodhuese dhe Inxhinieri Ekonomike nga ora 13.00,

Informatikë inxhinierike nga ora 15.00

 

Dekani

Prof. Dr. Hakif Zeqiri