NJOFTIME

Kandidatët e pranuar në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike

Këtu mund ta gjeni listën e kandidatëve të pranuar në programet e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike dhe Kompjuterike.
Lexo më shumë

Provimet për afatin e shtatorit mund të paraqiten prej 18 – 29 korrik 2017

Njoftohen studentët e Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, se provimet për afatin e shtatorit (bachelor dhe master), mund t’i  paraqesin prej 18 deri më 29 korrik 2017. Studentët nuk mund t’i paraqesin provimet e vitit…

Lexo më shumë

Studentët mund të paraqesin provimet për afatin e qershorit edhe të premten (9 qershor 2017)

Njoftohen studentët se është hapur për 24 orë SEMS-i për të paraqitur provimet në afatin e qershorit. Këtë mund ta bëjnë të gjithë të interesuarit gjatë ditës së premte (9 qershor 2017). Studentët nuk mund…

Lexo më shumë

Provimi në lëndën “Shkathtësi komunikuese”, mbahet më 1 qershor 2017, prej orës 09:00

Njoftohen studentët e vitit të parë në  departamentin “Informatikë Inxhinierike” se provimi në lëndën “Shkathtësi komunikuese”, mbahet më 1 qershor 2017, prej orës 09:00.

Lexo më shumë